Aanvullende informatie over de mogelijkheden bij RADDOG NL.
Staat uw vraag er niet tussen? Gewoon even contact opnemen.

RADDOG NL kent de zgn. Clubkorting.

Alle verenigingen, stichtingen, groep en clubs krijgen standaard 10% korting op een geregistreerd account.

Wil jouw club of vereniging hier ook voor in aanmerking komen, maakt een account aan voor de club en mail ons, we zullen dan direct een kortingscode doorsturen waarmee je gelijk kan profiteren van 10% extra korting op het gehele assortiment.

Clubkorting, goed voor elkaar.

RADDOG is een fabrikant van hoogwaardige trainingsmaterialen voor honden in de Tsjechische Republiek. De oprichter en eigenaar van RADDOG, Radomir Kupka, heeft gewerkt als helper bij de Wereldkampioenschappen en is een gerespecteerde allround helper. Radek geeft trainingsseminars in het hele land. Radek heeft lange tijd met de trainingsmaterialen en helper materiaal gewerkt voordat hij overging tot het zelf produceren hiervan.

Het mag dan voor zich spreken dat RADDOG NL de helpers en pakwerkers een warm hart toedraagt en ziet graag dat elke pakwerker met het beste materiaal kan werken.

Ben je helper/pakwerker en toe aan wat anders, neem gerust contact op, dan kijken we samen verder naar een passende oplossing.

Ben je net geslaagd voor de helper/pakwerker cursus, kom dan je cadeau ophalen bij ons!

Met enige regelmaat staat de stand van RADDOG NL op locatie bij een hondensport event. 

Wilt u ons ook op uw hondensport event hebben, neem vrijblijvend contact met ons op 085-3013087 of via ons contactformulier.

Op zoek naar een (hoofd)sponsor voor uw evenement?

Laat ons weten waar u naar op zoek bent.

Mail ons de event gegevens door (soort evenement, omvang evenement, aantal deelnemers, aantal toeschouwers, datum en locatie) en we gaan kijken of we een passende invulling hiervoor hebben. Samen voor de sport.

Op zoek naar een leuk gepersonaliseerd cadeau of sportprijzen? Neem contact met ons op. 

Wij beschikken over een groot assortiment sportprijzen die kunnen worden gegraveerd, bedrukt of gelaserd.

Voor elk budget is een passende beker.