RADDOG leren bal met lus

De RADDOG leren bal met lus is ideaal voor de training van uw hond. Deze trainingsbal is een handige tool om uw hond te motiveren of aan te moedigen een opdracht uit te voeren.

Kwaliteit

De RADDOG leren bal met lus is gemaakt van een hoogwaardig leer. Het ontwerp is dusdanig dat de hond een goede beet heeft op de bal. De naden zijn aan elkaar verbonden met een hoogwaardige en zeer sterk garen. Dit om de bal zo lang mogelijk in het juiste model te houden.

Afwerking

Over de afwerking van deze bal is ook al over nagedacht. De binnenzijde is gevuld met zachte vezels. Dit om de tanden van de hond niet te beschadigen. Om veilig te kunnen spelen met de hond is er gekozen voor een nylon handvat. Zo kan de geleider en de helper makkelijk de bal pakken en verder spelen.

B00650-lederen-bal-met-lus-10cm
Lederen bal met lus

Training

De RADDOG lederen bal met lus is meer dan alleen maar een speeltje. De bal leent zich prima bij alle hondensporten waarbij de hond een motivatie kan gebruiken. Zo kan deze ook uitstekend functioneren als motivator voor de hond of als beloning bij de pakwerker. Door de hond niet meer in de mouw te laten bijten maar in bijvoorbeeld een bal of ander bijtstuk. De hond heeft dan minder associaties met het bijten in de mouw in het verstek. De kwaliteit en veelzijdigheid maakt de bal zo geliefd bij de hondentraining.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by CleanTalk Anti-Spam