Retourneren van uw bestelling

Wij kennen twee vormen van retourneren. De eerste vorm is als er iets niet goed is met het product of u heeft de verkeerde maat besteld dan kunt u gebruik maken van het retour formulier.  Hierin kunt u ook precies aangeven wat er mis is en wat u eventueel wel wilt ontvangen.

Herroeping

De tweede vorm is als de aankoop niet naar wens is. In dat geval heeft U dan het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag terug gestort op uw rekening. Enkel de kosten voor retour van uw thuis naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening.
Deze kosten bedragen, afhankelijk van het product, circa € 7,25 per pakket in Nederland, voor België en Duitsland raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Bijvoorbeeld: DPDDHLPostNL
Tenzij er een fout van onze kant is gebleken, dan zijn de retourkosten voor ons en ook de kosten van het versturen van de gewenste producten!

Voorwaarden

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons, RADDOG Nederland, geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Email: info [@] raddog . nl en gebruik maken van het herroepingsformulier.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen aan u terugstorten mits producten en verpakkingen niet zijn gebruikt en/of beschadigd! Verzegelde producten kunnen na het verbreken van de verzegeling niet geretourneerd worden.

Producten die retour gezonden worden kunnen NIET geaccepteerd worden in het geval van:

  • Bedenktijd verlopen
  • Onvoldoende frankering
  • Producten waarvan de verzegeling is verbroken
  • Producten waarvan onderdelen ontbreken
  • Maatwerk producten of producten die op specificatie zijn besteld
  • Producten die op basis van hygiëne niet geretourneerd kunnen worden 
  • Verzorgingsproducten zoals Shampoos, Anti vlooi middelen, homeopathische middelen, tandpasta, tandenborstels, zalf, oor- en oog producten etc.
  • Artikelen met een persoonlijke borduring.
  • Gratis- of bonus producten.

 
Indien producten voldoen aan bovenstaande uitzonderingen, wordt er geen retourbetaling uitgevoerd, uw kunt deze producten voor eigen rekening retour halen.

Verzending

Verstuur de retourzending voldoende gefrankeerd naar ons toe, U betaalt zelf de frankeerkosten. U bent zelf verantwoordelijk dat wij het pakket ontvangen, zorg voor een bewijs van aflevering door diegene die het pakket bij ons aflevert. U ontvangt het aankoopbedrag (minus evt kortingscodes die u heeft gebruikt) binnen 14 dagen retour.

In het geval dat het product niet schoon is (zoals hondenharen, vuil etc.) dan wordt door ons beoordeeld of het product schoongemaakt kan worden. De kosten hiervoor zullen worden doorbelast aan u en in  mindering gebracht op de terugbetaling.

Vul hier het formulier in, dit kan online of print deze uit op uw printer